Kerstboomkaarsjes
Kerstboomkaarsjes kopen begint hier
Kerstboomkaarsjes Kopen OnlineBolsius Kerstboomkaarsjes wit        Bolsius Kerstboomkaarsjes rood     Bolsius Kerstboomkaarsjes ivoor    
Kerstboomkaarsjes wit    Kerstboomkaarsjes rood    Kerstboomkaarsjes ivoor   


Bolsius Kerstboomkaarsjes zijn nergens goedkoper! En u kunt ze nu nog voordeliger bestellen in een grootverpakking.
Een grootverpakking kerstboomkaarsjes bevat 20 doosjes van 20 kaarsjes. Klik op de gewenste kleur en kies voor het aantal 20 voor de aanbiedingsprijs.

Met het branden van echte kerstboomkaarsjes in de kerstboom beleeft u de authenieke kerstsfeer zoals we die kennen uit vervlogen kerstverhalen. Kaarslicht is veel sfeervoller dan electrische lichtjes en met licht flikkerende kaarsjes ontstaat een mooi kleurenspel in de kerstboom. De kerstboomkaarsjes van Bolsius branden mooi op met een stabiele vlam. De kaarsjes zijn 9,7 cm hoog en 1,3 cm in diameter en branden 1,5 uur. Eén doosje bevat 20 kaarsjes.

Kerstboomkaarsjes kopen online begint hier. Via Kerstboomkaarsjes.eu heeft u keuze uit de 8 kleuren kerstboomkaarsjes van Bolsius voor de allerlaagste prijs!
Bovendien kunt u hier meer informatie vinden over andere kerstartikelen, waaronder kerstkaarsen en kerstservetten.
Voor meer informatie en om te bestellen klikt u hieronder op de gewenste kaarsjes (via www.vankaarstotservet.nl --> 100% veilig en betrouwbaar!).

Natuurlijk dient u wel extra veiligheidsmaatregelen te nemen als u kerstboomkaarsjes in de boom brandt; de kaarsjes goed vastzetten in een stabiele houder, kinderen en huisdieren op gepaste afstand houden en een emmer water en katoenen deken voor het grijpen houden.
Maar dan kunt u ook extra van het authentieke kerstgevoel genieten. Fijne Feestdagen!

Niet gevonden wat u zocht? Klik dan op één van de volgende links:

Kerstboomkaarsjes wit
Kerstboomkaarsjes ivoor
Kerstboomkaarsjes rood
Kerstboomkaarsjes Kopen OnlineKerstboomkaarsjes WebshopKerstboomkaarshoudertjesKerstkaarsenKerstservettenOverige KerstartikelenLinksContact ons